Búcsú egy álmomtól!

Nem sokat vagyok most fent az interneten, de igyekszem azért, amikor új recept készül megírni. Az is az igazság, hogy elég sok recept van itt fent és már egyre kevesebb új receptet lehet alkotni, de azért még van ötletem.

Hamarosan hozok karácsonyi recepteket is, előre elkészítem, hogyha esetleg valakinek megtetszik ő is eltudja készíteni karácsonyra.

Hogy vagytok? Gondolom nektek is ugyan olyan nehéz, mint nekem, ebben az évben álmaink, vágyaink, barátaink, szeretteink mentek el az életünkből, igazán nehéz évünk van, de nem csak nekem, hanem úgy kollektívan mindenkinek. Még is azt tudom tanácsolni, ha már mindent elveszítettünk, akkor is egyetlen egy megmarad nekünk, azt soha senki nem tudja tőlünk elvenni és az pedig a hitünk.

Akkor amikor nincs tovább semmi, hitted volna, mert én sem, hogy lenyúl egy kéz és felfog emelni, ezt tette velem is. Nem oldotta meg a dolgokat helyettünk, de elindított egy úton. Vagy az is lehet egy régi úthoz vezetett vissza, amit elhagytam, és ha így nézem lehet ez a sok nehézség mind azért történt, hogy visszatérjek arra az útra, amit nekem szánt a sors. Ki tudja?

Kaptam munkát, ami azt hiszem olyan nagy kincs lett ebben az évben, és minden körülmény között azon dolgozom, hogy a saját kicsike üzletemet megnyissam.

Így a karantén második részében, még is megnyitom. Mert ahogyan az egyik barátunk mondta, nincs rá se jó, se rossz idő. Úgyhogy belevágtunk, ezért is vagyok most annyira elfoglalt. De szoktam sokat gondolni arra, hogyha ez az év olyan, mint a tavalyi, mennyi minden más lett volna.

Például, karácsonykor foghattam volna és talán ti is, a könyvemet a kezünkbe, a receptek elkészültek, de a könyvkiadás elmaradt, nem beszéltem erről, mert szerettem volna meglepetésnek adni számotokra, de ez meghiúsult. Hogy mi lesz a receptekkel még nem tudom, ezen még gondolkodom, egyelőre itt vannak a gépemben. Nem azért akartam a könyvet, hogy ebből pénzem lesz, mert ebből nem lenne, könyvet kiadni, nagyon sok munka, és nem jön vissza a befektetett energia. Szeretettből szerettem volna készíteni, ahogyan tettem is, hogy legyen a kezünkben egy egyszerű keto,paleo, low carb szakácskönyv. Már elengedtem, volt rá párhónapom, lehet megcsinálom e-booknak és oda adom nektek, nem tudom még, igazán nem tudom.

Azon gondolkodom, vajon olvassunk még blogokat, vagy már teljesen elmúlt? Én régen imádtam olvasni, de most őszintén alig maradt, vagy is nincs is, helyét felváltotta a vlog készítés. Minden esetre bárhogy is alakuljon a jövő, ezt az oldalt szeretném meghagyni, mert sok recept van, kár lenne, ha eltűnne, én úgy érzem.  Mert én sem emlékszem ám minden receptre és gyakran jövök ide és keresek meg egy- egy receptet.

Ha van kedvetek meséljétek el, hogy vagytok? Hogy van minden nektek ebben az évben?

0 Shares:
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Talán ez is Érdekelhet
Olvass Tovább

Elvagyok tűnve.

Az igaz, hogy láthatjátok a posztjaimat mindenhol, de én magam elvagyok tűnve. A tervem, hogy videókat is készítek,…
Olvass Tovább

Tinnitus, Fülzúgás!

Nem fogom azt a hónapot elfelejteni, amikor is elkezdődött nálam a fülzúgás. Pontosan három évvel ezelőtt augusztusában. Melyik…